Trainingen


Wij bieden verschillende soorten trainingen. Hieronder een overzicht:

RBEL Fight is een intensieve en dynamische training om je conditie, zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten. De training bestaat uit stoten, trappen, knieen, etc en een zelfverdedigings gedeelte (bevrijdingen uit vastpakkingen, verwurgingen, omvattingen, etc). Bij deze training leer korte simpele technieken te gebruiken. Er wordt ook veel gesparred.

Unconventional Training Tijdens een Unconventional Training workout word er zowel met gewichten getraind als bodyweight. Alleen maken wij geen gebruik van de regulier dumbells, halter en machines. Wij gebruiken ketllebells, kettingen, chainbells, sloshtube en nog veel meer.

Deze workout zullen alles uit je halen. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor je conditie, kracht en souplesse en gewichts beheersing.

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle sportniveaus toegankelijk. Met Bootcamp Training bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk training in de buitenlucht, back to basic

Realistic pocket-stick concepts Proportionele zelfverdediging met pocket-sticks (voornamelijk kubotan en mini flashlights). Maak kennis met de pocket-stick in een 4 uur durende workshop. Voor meer info of vragen over pocket-stick training kunt u ons mailen.